Thursday, October 17, 2013

CHEF Kecil PTBTP : November

21 Nov: Icy Cream
28 Nov: Pizza Button
5 Dec:
12 Dec: 
19 Dec:

TEMPAT : PTBTP. No.38-1-A Jalan 7A/2, Medan Puteri, Bandar Tasik Puteri, Rawang, Selangor.

Masa: 2.30-5.00 petang.

"Asyik ibu jer pergi kelas memasak..adik pun nak juga lah" :)
Ibubapa di luar sana jangan ketinggalan peluang keemasan ini. Daftarkan anak anda sebelum pendaftaran ditutup. Semua kelas akan dikendalikan setiap khamis sepanjang November. 
Kami akan upload video CHEF Kecil ini setiap minggu untuk tatapan ibu bapa dan pengunjung blog tentang 'happening'nya aktiviti ini! PASTI ANAK-ANAK SUKA BELAJAR MEMASAK. Kami bantu anda mengisi masa anak-anak generasi muda dengan aktiviti yang 'FUN N' LEARNING' ini disamping membantu secara positif perkembangan diri masing-masing. APA LAGI ? JOM DAFTAR..SETIAP KELAS HANYA RM30 SAHAJA. Psst.Psst.Nak buat gempak2 ni! Mesti suka bawa balik beri Ibu dan Ayah makan hasil air tangan adik2..:)

No comments:

Post a Comment

Perkongsian hati

Apabila anak-anak sudah punya kekasih hati, mereka akan meninggalkan ibu dan ayah. Apabila anak-anak sudah punya kerjaya mantap, mereka akan meninggalkan ibu dan ayah. Hanya 1 sahaja yang dapat mengikat mereka dengan ibu dan ayah iaitu AGAMA kerana AGAMA menuntut anak memberi nafkah kepada ibu bapa, menziarahi ibu bapa, melayani ibu bapa dan mendoakan ibu bapa. Rugilah ibu bapa yang tidak memberikan AGAMA kepada anak mereka. Moga Allah mengurniakan kita zuriat yang beriman dan beramal.