TESTIMONIAL


Testimonial pelajar-pelajar 2013

Nur Shafiqa Akmal
Matematik Tingkatan 5 "Kelas Maths best, cikgu fokus dekat sorang-sorang. HomeTuition best. Alhamdulillah ada peningkatan!"

Muhd. Helmi Asnawi B. Mohd Nasir
Bahasa Melayu Tingkatan 3 " Cikgu sporting, dapat belajar dengan baik dan seronok."

Nuramirah
Sejarah Tingkatan 3 " Cikgu Zura best..dapat faham..selalu kena hafal buat hati berdebar, tapi keylah sebab benda tu boleh buat saya hafal subjek Sejarah."


Testimonial pelajar-pelajar lepasan PMR 2012.

" Sangat seronok, guru yang best dan top, bangga dengan kawan-kawan, ilmu yang disampaikan mudah difahami, tempat yang selesa." Nafiz, Tingkatan 3,2012.

"Waktu pertama kali masuk tusyen rasa janggal sebab tak mengenali tutor sepenuhnya, tetapi semakin lama di sini semakin rasa seronok dan bersemangat untuk ke tusyen kerana suasana dan cara belajar agak berlainan, seronok, dan mudah difahami. Setelah sekian lama di sini, saya dapat menambah ramai kawan-kawan baru walaupun sebelum ini tidak rapat dengan mereka masa mula dulu. walaupun selepas PMR ini, saya rasa masih nak ke tusyen lagi...hehe.."
Asyrafuddin, Tingkatan 3, 2012.

"Pertama sekali, saya bersyukur terhadap Allah swt, kerana telah menemukan saya dengan seorang kawan iaitu Amirul, yang telah mengajak saya untuk menyertai kelas tusyen di HTBTP. Saya mula mengenali dan menambah kawan-kawan baru dan mengenali cikgu-cikgu kesayangan kami. Saya berasa sungguh gembira dan teruja untuk belajar di HTBTP. Pendek kata, best sangat belajar di HTBTP ni..." Mujahid Adil, Tingkatan 3, 2012.

"Saya dapati HTBTP mempunyai suasana yang selesa untuk belajar. Dapat menerima pembelajaran dengan baik dan teknik-teknik belajar yang lebih efisien. Konsep yang digunakan berbeza berbanding pusat tusyen lain." Amirul, Tingkatan 3, 2012.TESTIMONI UPSR 2012 ,19 NOVEMBER 2012


Ibu Aiman Malik
"Salam..saya ucapkan terima kasih kepada home tuisyen btp kerana telah berjaya mendidik anak saya sehingga cemerlang dalam UPSR. Aiman dpt 4a1b. Kirim Salam kepada semua warga hometuition btp.." 

Puan Ratna (Ibu pelajar UPSR 2012) : 
Saya mengucapkan ribuan terima kasih kpd guru2 HTBTP yang bersungguh2 mengajar anak saya Intan Adleena yang sebelum ni gagal dalam subjek BM. Dalam tempoh beberapa bulan sahaja ckgu2 HTBTP mengajar, kini anak saya mendapat gred A dalam subjek BM..terima kasih ckgu2 dan taniah kpd anak saya Intan Adleena.

Puan Mazlita :
As salam CIkgu.apa kbr?..
akak nak share berita gembira...
alhamdulil­lah, maisarah dipilih jadi tokoh terbaik dlm kelas, sementara maryam pulak dpt 4b1c...
keputusan yg baik, ade peningkatan..
tkasih banyak atas bimbingan tenaga pengajar termsuk cikgu sendiriNo comments:

Post a Comment

Perkongsian hati

Apabila anak-anak sudah punya kekasih hati, mereka akan meninggalkan ibu dan ayah. Apabila anak-anak sudah punya kerjaya mantap, mereka akan meninggalkan ibu dan ayah. Hanya 1 sahaja yang dapat mengikat mereka dengan ibu dan ayah iaitu AGAMA kerana AGAMA menuntut anak memberi nafkah kepada ibu bapa, menziarahi ibu bapa, melayani ibu bapa dan mendoakan ibu bapa. Rugilah ibu bapa yang tidak memberikan AGAMA kepada anak mereka. Moga Allah mengurniakan kita zuriat yang beriman dan beramal.